Ανακοινώσεις
Φωτογραφίες
Συνδέσεις
Επικοινωνία

 

 

Είσοδος μέλους

 

 

02.09.2013 Εθελοντική δράση στην Πάρνηθα

 

 
Ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας και το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (Ι.Ε.Α.)  διοργανώνουνμε την υποστήριξη του ΚΕΑΝ, ενέργεια περιποίησης  περιοχής της Πάρνηθας για εταιρείες,
την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013. 
Οι εργασίες, θα περιλαμβάνουν φύτευση φυταρίων (κεφαλληνιακής ελάτης), θα ξεκινήσουν στις 10.30 το πρωί και θα ολοκληρωθούν στις 13.00. Ως σημείο συνάντησης έχει ορισθεί ο σταθμός του τελεφερίκ Πάρνηθας, απ’ όπου στις 10.00 πμ. λεωφορεία θα μας μεταφέρουν στον προορισμό μας ενώ στο τέλος των εργασιών θα ακολουθήσει ελαφρύ γεύμα. Για όσους δεν έχουν μεταφορικό μέσο, θα υπάρχει λεωφορείο στο σταθμό της Κηφισιάς,  με αναχώρηση στις 9:30 για το σταθμό του τελεφερίκ Πάρνηθας.
Τα παιδιά θα φιλοξενηθούν σε ξεχωριστό χώρο για φιλοπεριβαλλοντικά παιχνίδια. 
Το Ι.Ε.Α. στηρίζει τη δράση του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, στον αγώνα για την διατήρηση των φυσικών πόρων και της βιοποικιλότητας του Εθνικού Δρυμού της Πάρνηθας που αποτελεί έναν από τους τελευταίους και ζωτικής σημασίας πνεύμονες πρασίνου για την πόλη της Αθήνας.
Αναλυτικότερα, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013, εθελοντές και προσωπικό των εταιρειών μελών του ΙΕΑ, συμμετέχουν σε δράση φύτευσης φυταρίων (κεφαλληνιακής ελάτης) στις καμένες εκτάσεις, στην περιοχή του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας.
 
Η δράση πραγματοποιείται, με χορηγούς επικοινωνίας την εταιρεία Boussias  Communications, το τηλεοπτικό κανάλι  SBC CHANNEL και έντυπης επικοινωνίας, την εφημερίδα  ΚΕΡΔΟΣ και το περιοδικό 4ENERGY.
Το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης ( Ι.Ε.Α.), ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας και το ΚΕΑΝ προγραμματίζουν ανάλογες δράσεις καθώς και ενέργειες εθελοντικής πυροπροστασίας για την περίοδο του καλοκαιριού.
Περισσότερες πληροφορίες για το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας και Αειφόρου Ανάπτυξης ( Ι.Ε.Α.), τον Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας και το ΚΕΑΝ θα βρείτε στο www.iea.org.gr , στο http://www.parnitha.net/  και στο http://www.kean.gr αντίστοιχα.
 
Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για τον αριθμό των ατόμων που θα συμμετέχουν καθώς και απο ποιά εταιρεία είστε στο info@parnitha.net