Ανακοινώσεις
Φωτογραφίες
Συνδέσεις
Επικοινωνία

 

 

Είσοδος μέλους

 

 

ΝΕΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

 

 

 

11.05.2015

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας διενεργεί παρακολούθηση οικοτόπων Ελάτης στον Εθνικό Δρυμό Πάρνηθας...

 

 

15.03.2015

Την Κυριακή 15 Μαρτίου, στις 10 το πρωί,ο Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού της Πάρνηθας και το

«Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον» σε συνεργασία με το Δασαρχείο Πάρνηθας και το Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας και Αειφόρου Ανάπτυξης, αναδασώνει στον εθνικό δρυμό της Πάρνηθας.

Ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2010 και από τότε μέχρι σήμερα, έχουν φυτευτεί τουλάχιστον 10.000 μικρά έλατα και πεύκα σε περιοχές της Πάρνηθας, οι οποίες κάηκαν τον Ιούνιο του 2007.

Η αναδάσωση θα γίνει με τους εθελοντές, που έχουν περάσει τα στάδια εκπαίδευσης σύμφωνα με το πρόγραμμα του Φορέα Διαχείρισης και έχουν λάβει μέρος στις αναδασώσεις του δρυμού από το 2010 μέχρι σήμερα.

 

 

 

25.07.2014

 Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας και η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς έχουν ξεκινήσει πρόγραμμα νυχτερινών περιπάτων στην Πάρνηθα τα βράδια των καλοκαιρινών πανσελήνων.Ο πρώτος νυχτερινός περίπατος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Ιουλίου 2014.Θα πραγματοποιηθούν νυχτερινοί περίπατοι και κατά τις πανσελήνους του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει

17.45 -18.00: Συγκέντρωση στον σταθμό ΗΣΑΠ της Κηφισιάς και στο σταθμό του μετρό Ανθούπολης (κόκκινη γραμμή).

18.30: Αφιξη στο τελεφερίκ.

19.00: Αφιξη στην έναρξη του μονοπατιού

20.00: Αφιξη στο πυροφυλάκιο στη Σκίπιζα

20.00-21.00: Ενημέρωση για την πυροπροστασία και παρακολούθηση ελαφιών με τηλεσκόπια.

21.30: Αναχώρηση από το πυροφυλάκιο

22.30: Αφιξη στο καταφύγιο

23.30: Αναχώρηση από το καταφύγιο

12.30: Αφιξη στον σταθμό ΗΣΑΠ της Κηφισιάς και στο σταθμό του μετρό Ανθούπολης

 Σας ενημερώνουμε ότι θα περπατήσουμε το μονοπάτι που ξεκινάει από τη θέση Σκαλάκια-Ναυτικό και καταλήγει στο πυροφυλάκιο της Σκίπιζας. Το μονοπάτι είναι βατό με μικρές έως μέτριες κλίσεις εκτός από τα τελευταία 5'. Κατά τη μετάβαση στο πυροφυλάκιο θα είναι μέρα, ενώ κατά την επιστροφή θα έχουμε το φώς του φεγγαριού. Στο καταφύγιο μπορούμε να μείνουμε και περισσότερη ώρα, ανάλογα με την επιθυμία της ομάδας.Η μετακίνηση από και προς το σταθμό της Κηφισιάς και της Ανθούπολης θα πραγματοποιηθεί με λεωφορείο του Φορέα. Μπορούν να συμμετάσχουν μόνο ενήλικες. Όποιοι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε θα παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε απαντώντας στο εμαιλ anna.derveni@yahoo.com.Ο νυχτερινός περίπατος κατά την πανσέληνο του Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Αυγούστου και περιμένουμε τις συμμετοχές σας μέχρι την Τρίτη 5 Αυγούστου 2014.Ο νυχτερινός περίπατος κατά την πανσέληνο του Σεπτεμβρίου (όλο το πρόγραμμα θα μετακινηθεί μισή ώρα νωρίτερα) θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου και περιμένουμε τις συμμετοχές σας μέχρι την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014. Όσοι συμμετάσχετε, παρακαλούμε να φοράτε μακρύ παντελόνι, κατάλληλα παπούτσια και να έχετε μαζί σας μια φούτερ μπλούζα ή ένα ελαφρύ μπουφαν, γιατί θα έχει κρύο στο βουνό. Προαιρετικά μπορείτε να φέρετε κπ φακό, χωρίς να είναι απαραίτητο. Εμείς θα εχουμε 2 φακούς χειρός και περίπου 20 φακούς κεφαλής.Την ομάδα θα συνοδέψουν η ?ννα Δερβένη, δασολόγος του Φορέα και ο Χρήστος Στεργιόπουλος, Ειδικός Δασικής Προστασίας του Φορέα.Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε στη διάθεσή σας, στο τηλέφωνο 2102445226 ή στο εμαιλ anna.derveni@yahoo.com (προτιμάται).

   

               

   

   

 

 

05.06.2014

 

 Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας διοργανώνουν πιλοτικό πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης στον Εθνικό Δρυμό Πάρνηθας στις 8,9, 14 και 15 Ιουνίου.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να συνδεθείτε στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς.

 

 

 

 

 

16.06.2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

 

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας (N.Π.Ι.Δ εποπτευόμενο από το Υ.Π.Ε.Κ.Α-υπαγόμενο στους Φορείς της Γενικής Κυβέρνησης) προτίθεται να αναθέσει την παροχή υπηρεσιών σε νομικό σύμβουλο ή δικηγορικό γραφείο/δικηγορική εταιρεία, με απευθείας ανάθεση και με την λήψη κλειστών και σφραγισμένων προσφορών για την κάλυψη των νομικών του αναγκών, για το χρονικό διάστημα από 1-7-2014 έως 31-12-2015.Λήξη της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζετε η Δευτέρα 23-06-2014 και ώρα 15:00.

Ο ανωτέρω νομικός σύμβουλος θα πρέπει να διαθέτει πτυχίο ΑΕΙ ή ανάλογης νομικής σχολής της αλλοδαπής.

Θα συνεκτιμηθεί τυχόν εμπειρία σε θέματα :

α)  Διοικητικού Δικαίου και Δικαίου Περιβάλλοντος

β)  Λειτουργίας των Φορέων Διαχείρισης προστατευομένων περιοχών (Ν.Π.Ι.Δ υπαγόμενα στην Γενική κυβέρνηση)

γ) θέματα δημοσίων συμβάσεων (προμήθειες, παραγγελίες, εργολαβίες, μισθώσεις, συμβάσεις εργασίας και έργου κ.λ.π) καθώς και σε θέματα εφαρμογής του Ενιαίου μισθολογίου του Δημοσίου.

Όλα τα ανωτέρω θα πρέπει να προκύπτουν από βιογραφικό σημείωμα και σχετικά έγγραφα τα οποία πρέπει να προσκομισθούν.

Για την παροχή των παραπάνω υπηρεσιών, οι οποίες περιγράφονται αναλυτικά στην επισυναπτόμενη Τεχνική Προδιαγραφή και Συγγραφή υποχρεώσεων, η αποζημίωση θα είναι κατ΄αποκοπή για το σύνολο του αντικειμένου της σύμβασης, προϋπολογιζόμενη στο ποσό των 15.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α 23%, και θα βαρύνει τις εγκεκριμένες πιστώσεις του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, θα καταβάλλεται δε περιοδικά κατόπιν εκδόσεως των από τον Κ.Φ.Α.Σ. προβλεπομένων παραστατικών. Κατά την εξόφληση θα παρακρατείται ο σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις προβλεπόμενος φόρος Ελευθέρων Επαγγελματιών.

Για την κρίση των υποβληθησών προσφορών και την έκδοση του αποτελέσματος θα ληφθούν υπόψη όλες οι ανωτέρω προϋποθέσεις σε συνδυασμό με την προσφορότερη προσφορά.

Οι προσφορές θα κατατεθούν στα γραφεία του Φ.Δ.Ε.Δ.Π (υπεύθυνη Μιχελάκη Σπυριδούλα ή Ασπασία Χατζημακρή)  κατά το χρονικό διάστημα από 16-06-2014 έως 23-06-2014.

 

Ο φάκελος της προσφοράς θα είναι κλειστός και θα περιλαμβάνει εκτός της οικονομικής προσφοράς υπογεγραμμένης και:

Ø  Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα

Ø  Βεβαίωση του οικείου Δικηγορικού Συλλόγου από την οποία να προκύπτει η εγγραφή του υποψηφίου στο σύλλογο ως δικηγόρος

Ø  Τυχόν βεβαιώσεις ή άλλα παραστατικά εργασιακής εμπειρίας  

Ø  Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599 / 1986 (είναι εγγεγραμμένος στο οικείο επιμελητήριο, έλαβε γνώση της διακήρυξης και την αποδέχεται, είναι ασφαλιστικά και φορολογικά ενήμερος, δεν έχει τιμωρηθεί πειθαρχικά.

Η αξιολόγηση των προσφορών θα γίνει από ορισθείσα επιτροπή η οποία θα συντάξει το σχετικό πρακτικό, το οποίο θα υποβληθεί στο Δ.Σ. του Φορέα, το οποίο και θα αποφασίσει για την ανάθεση και την υπογραφή της σύμβασης. 

 

 

 

 

 

Τεχνικές Προδιαγραφές και Συγγραφή Υποχρεώσεων

 

 

 

Το έργο συνίσταται στην παροχή Υπηρεσιών Νομικής Υποστήριξης του Φορέα και αποσκοπεί στην εύρυθμη λειτουργία αυτού για την πραγματοποίηση του σκοπού του σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις των νόμων ίδρυσης και λειτουργίας του.

 

Συγκεκριμένα περιλαμβάνονται οι εξής επιμέρους υπηρεσίες :

 

1.          Παροχή Νομικών Συμβουλών προς το Διοικητικό Συμβούλιο ή τις Υπηρεσίες του Φορέα Διαχείρισης

2.    Σύνταξη Γνωμοδοτήσεων επί θεσμικών θεμάτων 

3.          Νομική Υποστήριξη στη διενέργεια των διαγωνισμών των έργων που έχουν ενταχθεί στο ΕΠΠΕΡΑΑ καθώς και οποιουδήποτε άλλου έργου

4.          Νομική Επεξεργασία των συμβάσεων που συνάπτει ο Φορέας Διαχείρισης με το προσωπικό αλλά και με τρίτους (συμβάσεις εργασίας και έργου, προμήθειες, εργολαβίες, μελέτες, κ.α)

5.          Συνδρομή στην επεξεργασία, στην τελική διατύπωση και στο νομότυπο των αποφάσεων των αρμοδίων οργάνων του Φορέα σε τρέχοντα θέματα

6.          Ενημέρωση του Φορέα Διαχείρισης και των αρμοδίων οργάνων αυτού επί των διατάξεων της νομοθεσίας και νομολογίας σε θέματα που τον αφορούν

7.          Νομική και Δικαστηριακή Υποστήριξη του Φορέα Διαχείρισης

 

                                                                                                                   Για το Δ.Σ. του

                                                                                                   Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας

                                                                                                                   ο Πρόεδρος

                                                                                                         Δημόπουλος Κωνσταντίνος

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΛΟΓΙΣΤΗ

 

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας (Ν.Π.Ι.Δ εποπτευόμενο από το Υ.Π.Ε.Κ.Α -υπαγόμενο στους Φορείς της Γενικής Κυβέρνησης), προτίθεται να αναθέσει την παροχή υπηρεσιών λογιστή με απ’ ευθείας ανάθεση, με την λήψη κλειστών και σφραγισμένων προσφορών, για την εκτέλεση των λογιστικών εργασιών για το χρονικό διάστημα από 1-7-2014 έως 31-12-2015 σε λογιστή ή λογιστικό γραφείο με τις παρακάτω προυποθέσεις.Λήξη της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζετε η Δευτέρα 23-06-2014 και ώρα 15:00.

Οι υποψήφιοι πρέπει:

1)Να κατέχουν πτυχίο Α.Ε.Ι ή ΤΕΙ ή ανάλογης σχολής της αλλοδαπής

2) Να έχουν άδεια λογιστή – φοροτεχνικού Α΄ Τάξης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας 

3)Να έχουν γνώση προγραμμάτων μηχανογραφημένης λογιστικής και θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα :

α) εμπειρία και άριστη γνώση χειρισμού του προγράμματος λογιστικής EUROFASMA καθώς και του προγράμματος μισθοδοσίας E-MANPOWER

β) Να έχουν γνώση και αποδεδειγμένη εμπειρία του Δημοσίου Λογιστικού καθότι  η οικονομική διαχείριση του Φορέα διέπεται από τις διατάξεις αυτού

γ) ?ριστη γνώση και εμπειρία των διατάξεων του Ενιαίου Μισθολογίου του Δημοσίου καθώς και του Κανονισμού Προμηθειών και εκτέλεσης εργασιών των Φορέων Γενικής Κυβέρνησης.

Όλα τα ανωτέρω θα πρέπει να προκύπτουν από βιογραφικό σημείωμα και σχετικά έγγραφα που θα πρέπει να υποβληθούν.

Για την παροχή των παραπάνω υπηρεσιών, οι οποίες περιγράφονται αναλυτικά στην επισυναπτόμενη Τεχνική Προδιαγραφή και Συγγραφή υποχρεώσεων, η αποζημίωση θα είναι κατ΄ αποκοπή για το σύνολο του αντικειμένου της σύμβασης, προϋπολογιζόμενη στο ποσό των 22.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α 23%, και θα βαρύνει τις εγκεκριμένες πιστώσεις του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, θα καταβάλλεται δε περιοδικά κατόπιν εκδόσεως των από τον Κ.Φ.Α.Σ. προβλεπομένων παραστατικών. Κατά την εξόφληση θα παρακρατείται ο σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις προβλεπόμενος φόρος Ελευθέρων Επαγγελματιών.  

Για την κρίση των υποβληθησών προσφορών και την έκδοση του αποτελέσματος θα ληφθούν υπόψη όλες οι ανωτέρω προϋποθέσεις σε συνδυασμό με την προσφορότερη προσφορά.

Οι προσφορές θα κατατεθούν στα γραφεία του Φ.Δ.Ε.Δ.Π (υπεύθυνη Μιχελάκη Σπυριδούλα ή Ασπασία Χατζημακρή)  κατά το χρονικό διάστημα από 16-06-2014 έως 23-06-2014.

Ο φάκελος της προσφοράς θα είναι κλειστός και θα περιλαμβάνει εκτός της οικονομικής προσφοράς υπογεγραμμένης και:

Ø  Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα

Ø  Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο της άδειας άσκησης επαγγέλματος

Ø  Τυχόν βεβαιώσεις ή άλλα παραστατικά εργασιακής εμπειρίας  

Ø  Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599 / 1986 (είναι εγγεγραμμένος στο οικείο επιμελητήριο, έλαβε γνώση της διακήρυξης και την αποδέχεται, είναι ασφαλιστικά και φορολογικά ενήμερος, δεν έχει καταδικαστεί για αδικήματα επαγγελματικής διαγωγής)

 

Η αξιολόγηση των προσφορών θα γίνει από ορισθείσα επιτροπή η οποία θα συντάξει το σχετικό πρακτικό, το οποίο θα υποβληθεί στο Δ.Σ. του Φορέα, το οποίο και θα αποφασίσει για την ανάθεση και την υπογραφή της σύμβασης.

Τεχνικές Προδιαγραφές και Συγγραφή Υποχρεώσεων

Το έργο συνίσταται στην Παροχή Υπηρεσιών Λογιστικής Υποστήριξης του Φορέα και αποσκοπεί στην εύρυθμη λειτουργία αυτού για την πραγματοποίηση του σκοπού του, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις των Νόμων ίδρυσης και λειτουργίας του.

Συγκεκριμένα περιλαμβάνονται οι εξής επί μέρους υπηρεσίες :

1.    Έλεγχος και κωδικοποίηση των παραστατικών και καταχώρηση αυτών μηχανογραφικά στο λογιστικό πρόγραμμα EUROFASMA διπλογραφικά σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διατάξεις του ΚΦΑΣ και του Λογιστικού Σχεδίου. Απαιτούνται 3500 εγγραφές περίπου ετησίως. Εκτύπωση των προβλεπόμενων από το ΚΦΑΣ εντύπων, καθώς και τήρηση και έγκαιρη ενημέρωση του βιβλίου Απογραφής και του Μητρώου Παγίων.

2.    Υποβολή στην αρμόδια ΔΟΥ και μέριμνα για την πληρωμή των Φόρων (Φ.Μ.Υ, Φόρος Ελευθέρων Επαγγελμάτων, Φόρος Εργολάβων, Φόρος Προμηθειών Φ.Π.Α.) σε μηνιαία βάση.

3.    Μέριμνα για την σύνταξη των μισθοδοτικών καταστάσεων προσωπικού (25 άτομα) βάσει του προγράμματος μισθοδοσίας e-manpower σε συνεργασία με τον υπεύθυνο του Φορέα, αποστολή αυτών στην Τράπεζα για την πληρωμή μέσω χρεούμενου λογαριασμού που τηρείται σε αυτήν, υποβολή της μηνιαίας Α.Π.Δ. και πληρωμή των εισφορών του ΙΚΑ.

4.    Έλεγχος και προσαρμογή της μισθοδοσίας του προσωπικού (ωριμάνσεις-οικογενειακές παροχές), βάσει των κείμενων διατάξεων του Ενιαίου Μισθολογίου του Δημοσίου.

5.    Υποβολή στην Επιθεώρηση Εργασίας σε συνεργασία με τον υπεύθυνο, τόσο του Ετήσιου Πίνακα Προσωπικού, όσο και των μηνιαίων καταστάσεων εναρμονισμένων με το πρόγραμμα εργασίας του προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών του Φορέα.

6.    Υποβολή σε μηνιαία βάση μέχρι τις 20 εκάστου μήνα στο ΥΠΕΚΑ των στοιχείων εσόδων-εξόδων του Φορέα και των δεσμεύσεων πληρωμών σύμφωνα με τον προϋπολογισμό και την σχετική ανάληψη πιστώσεων (ΜΗΤΡΩΟ ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ).

7.    Υποβολή σε μηνιαία βάση των στοιχείων εκτέλεσης του προϋπολογισμού στο ΥΠΕΚΑ και στο Γενικό Λογιστήριο του κράτους και σύνταξη των σχετικών εκθέσεων σε περίπτωση αποκλίσεων.

8.    Υποβολή σε μηνιαία – τριμηνιαία – εξαμηνιαία – ενεαμηνιαία και ετήσια βάση των στοιχείων εκτέλεσης του προϋπολογισμού στη Δ/νση ΔΕΚΟ του Υπουργείου Οικονομικών, με ταυτόχρονη κοινοποίηση στο ΥΠΕΚΑ και στη Δ/νση Δημοσιονομικού Ελέγχου του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

9.    Υποβολή σε τριμηνιαία - εξαμηνιαία – ενεαμηνιαία  και ετήσια βάση των στοιχείων εκτέλεσης του προϋπολογισμού εσόδων εξόδων στην ΕΛΣΤΑΤ.

10. Έλεγχος όλων των δαπανών των προμηθειών και εκτέλεσης εργασιών σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις του Δημοσίου Λογιστικού και τον Κανονισμό Προμηθειών που εφαρμόζεται στους Φορείς της Γενικής Κυβέρνησης.

11. Υποβολή περιοδικά των δαπανών βάσει σχετικών καταστάσεων για έγκριση τους από το Δ.Σ.

12. Μέριμνα για την σύνταξη των Οικονομικών καταστάσεων του Ισολογισμού και του Οικονομικού Απολογισμού για την έγκριση και υποβολή αυτών στο ΥΠΕΚΑ και στο Υπουργείο Οικονομικών.

13. Παροχή διευκρινήσεων, έκδοση καταστάσεων, εύρεση δικαιολογητικών και παροχή κάθε διευκόλυνσης που θα απαιτηθεί κατά τον έλεγχο από τον Ορκωτό Ελεγκτή για την έγκαιρη σύνταξη της ετήσιας έκθεσης ελέγχου και την υποβολή της αρμοδίως όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις.

14. Δια την πραγματοποίηση των ανωτέρω εργασιών που θα εκτελούνται στα γραφεία του Φορέα Λεωφ. Θρακομακεδόνων 131 απαιτείται η φυσική παρουσία του αναδόχου τουλάχιστον τρεις μέρες την εβδομάδα κατά τις εργάσιμες ώρες. Επίσης θα παρευρίσκεται οπωσδήποτε κάθε φορά που θα συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του ως άνω Φορέα για τυχόν διευκρινήσεις που θα προκύπτουν σε οικονομικά ή εργατικά θέματα.

15. Έκδοση βεβαιώσεων αποδοχών του προσωπικού, βεβαιώσεων αμοιβών ελευθέρων επαγγελματιών και Φόρου Εργολάβων και ηλεκτρονική υποβολή αυτών στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών και παράδοσης στους ενδιαφερομένους.

16. Υποβολή Εκκαθαριστικής Δήλωσης ΦΜΥ και ΦΠΑ στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

17. Υποβολή στη Γεν. Γραμ. Πληρ. Συστημ. της Συγκεντρωτικής κατάστασης πελατών προμηθευτών (ΚΕΠΥΟ) σε ετήσια βάση μέχρι το έτος 2013 και σε μηνιαία βάση από 01/01/2014.

18. Υποβολή στοιχείων προσωπικού στη Δ/νση ΔΕΚΟ του Υπ. Οικονομικών μηνιαία.

19. Υποβολή στοιχείων μισθοδοσίας και παγίων δαπανών στο ΥΠΕΚΑ σε μηνιαία βάση.

20. Ενημέρωση του Φορέα για οποιαδήποτε αλλαγή προκύπτει όσον αφορά τις φορολογικές υποχρεώσεις αυτού ή το κανονιστικό καθεστώς λειτουργίας του και μέριμνα για την σχετική εναρμόνιση αυτού, σύμφωνα με τις νομοθετικές διατάξεις. 

 

 

 

 

                  Για το Δ.Σ. του

Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας

 

                    Ο Πρόεδρος 

                                                                                                                                  Δημόπουλος Κωνσταντίνος